Werkwijze

Als je je hebt aangemeld maken we even telefonisch kennis, bespreken we kort de zorgvraag en plannen we vrijblijvend een afspraak in voor het eerste gesprek. De gesprekken duren ongeveer 1 uur. De eerste paar uur is gelijk ook de intake. Na twee gesprekken bepalen we of we bij elkaar passen en gaan we samen verder of nemen we afscheid. 

Als we verder gaan, volgen we de TotalBalance-werkwijze. Dit gaat met behulp van een werkboek dat bij de prijs inbegrepen zit.

De TotalBalance-werkwijze bestaat uit drie fasen:

1. Wie was ik

Geef je verleden een plaats en reken af met negatieve gevoelens.

2. Wie ben ik

Ontdek hoe uniek jij bent gemaakt en leer dat accepteren en waarderen.

3. Wie word ik

Ontwikkel een leven in vrijheid. Geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben staan centraal.

Deze effectieve methode rekent af met het verleden zodat je vrij na kunt denken over je toekomst en ook daadwerkelijk stappen kunt gaan zetten. Dit gebeurt zonder dat je steeds wordt teruggetrokken naar negatieve woorden die je geloofde zoals: ‘Dat kan jij niet. Jouw vader kon dat ook niet. Dat hoort niet. Jij hebt je leven gehad, wees tevreden met wat je hebt’.

Hoeveel gesprekken er nodig zijn ligt er helemaal aan hoe snel jij gaat. Misschien heb je veel te verwerken. Dat kost tijd. Als er niet zoveel is dan is het proces ook korter. Het is allemaal goed. Reken in ieder geval op 15 à 20 gesprekken.

In de regel spreken we elke twee weken af. Soms zit er wat langer tussen omdat je meer tijd nodig hebt of komt er iets tussen. Het kan op verschillende dagen, het liefst overdag. Beperkt ’s avonds.

Los coachgesprek

Wellicht wil je alleen een paar gesprekken. Dat is ook mogelijk. Bedenk wel dat het meeste effect wordt geboekt met een heel traject, vooral omdat het een periode omvat. Verandering is pas effectief als je er echt een periode mee bezig bent.

Tarief

Om de coaching voor iedereen toegankelijk te maken hanteer ik een inkomensafhankelijk tarief. Alle bedragen zijn per uur en inclusief BTW. We gaan uit van het netto gezinsinkomen per maand.

Netto maandinkomenTarief per uur
≤ €700€45
€700-€1500€55
€1500-€3000€75,-
€3000-€6000€85,-
≥ €6000€100,-

Bedenk dat dit een investering voor jaren is: niet alleen voor jou, maar ook voor je relaties en de eventuele geslachten na jou. Jij gaat het verschil maken. Is dit toch een probleem voor je, dan valt er over te praten en kijken we naar wat voor mogelijkheden er zijn.